Bema Hajhullás elleni hajtonik 12 x 10m

Bema Hajhullás elleni hajtonik 12 x 10m

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Védelmet biztosít a szmoggal, légszennyezettséggel szemben, megszünteti a hajhullást (51%). Stimulálja és erősíti a hajhagymákat. Serkenti a haj növekedését (32%), gondoskodik a haj és a fejbőr helyes tápláltságáról, tökéletesíti a haj szerkezetét és erejét.

Használati útmutató: Alkalmazza hajmosás után. Az ampulla teljes tartalmát oszlassa el fejbőrén, majd gyengéden masszírozza be, míg felszívódik. Ne öblítse le! A szokásos módon szárítsa és formázza haját. Használja heti 2-3 alkalommal. Bema bio hajhullás elleni samponnal kombinálva klinikailag igazolt, látható eredményt biztosít már a legelső használatot követően.

Így is ismerheti: Hajhullás elleni hajtonik 12 x 10 m, Hajhullásellenihajtonik12x10m

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.